Hírek, aktuális programok

Háromnapos kiruccanás - töltse a hétvégét és kapcsolódjon ki az Ormánság Zöldút kapilláris útvonalán. Fedezze fel a kerékpár nyergében, vagy gyalogosan a csodás természeti környezetet a Dráva mentén. Térjen be a XVIII. századi festett mennyezetű templomokba, ismerkedjen meg a helyi lakosokkal, ételeikkel, szokásaikkal. Kóstolja meg az ormánsági sajtkülönlegességeket, ismerje meg az elfeledett mesterségeket.

 

 

Ötnapos barangolás - fedezze fel az Ormánság tájegység útvonalait kerékpáron a Bőköz, Ormányköz, Okorvidék és Sztárai Mihály Zöldúton, majd ragadjon evezőt és ismerje meg a mesés vizivilágot a Fekete-vízen. Készítsen saját kezűleg fonott kosarakat és szőtteseket ajándékba.

 

 

Hétnapos felfedező túra - Jöjjön velünk és fedezze fel a gyönyörű zöld természetet és a Dráva folyó mentén elterülő tájat. Biciklizzen keresztül az Arany Völgyön a termékeny földek és halastavak mentén majd a magasra nyúló erdős hegyeken a Papukon, Krndiján és Dilj Gorán Horvátországban.

 

Kenutúra a Fekete-vízen - februári túránk során összegyűjtöttük a műanyag palackokat és egyéb hulladékot, amit a csatorna mentén és a vízben találtunk.

 

©  2013 - 2019  by SUSTAINABLE ORMÁNSÁG NONPROFIT LTD.  All rights reserved. Ormánság greenways

ormansagzoldut@gmail.com Magyarország